Wie zit er achter JuttiFrutti?

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Judith Adriaanse en ik ben moeder van twee mooie meiden.

Al mijn hele leven ben ik creatief bezig, ik heb een opleiding als grafisch vormgever en werk graag met stoffen, wol, katoen en vele andere materialen.

Zo kwam het idee om een webwinkel te starten met leuke baby en kinderspullen, tijdens mijn zwangerschap van de eerste had ik hiervoor tijd en ben iets gaan ontwerpen wat ik niet kon vinden…

Dat is hoe het eerste Juttipopje is ontstaan, een labeldoekje met tevens een oor voor een speentje die anders steeds zoek was.

Maar daar is het niet bij gebleven, want er zijn zoveel leuke dingen te maken en ideeën genoeg! De meiden werden groter en hadden een eigen smaak qua kleding, ik houd van kleur, fleurig en vrolijk, zo volgden de rokjes en jurkjes, toilettasjes en veel meer.

Inmiddels geef ik ook workshops in de omgeving van Middelburg.

Begonnen met haakworkshops, is het toch weer gaan kriebelen en nu een bezig verschillende workshops aan het ontwikkelen op allerlei creatief vlak. Denk aan bullet journaling, handletteren, werken met inkten/textielverf, stofjes, borduren…. hou het instagram account goed in de gaten…

Daarom mijzelf omschreven in steekwoorden:

* vormgever * chaoot * mama van 2 meiden* ontwerper * vrolijk * enthousiast * fleurig * verzamelaar * spring in ’t veld * haken * naaien * fotografie * vilt * papier * pennen * viltstiften *  borduren * chocolade liefhebber * zoetekauw * uiteten * gezelligheid * vrienden * spelletjes * uiteten * pinterestverslaving * blogs * haakverslaafd * creatieve geest * teveel ideeën & te weinig tijd.

 


 • Cursussen

  Cursussen

  Klik verder voor meer informatie over mijn cursussen.


 • Producten

  Producten

  Feature Description.


 • Feature 3

  Feature 3

  Feature Description.


Nog geen reacties.

Geef een reactie