Wie zit er achter JuttiFrutti?

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Judith Adriaanse en ik ben moeder van twee mooie meiden.

Al mijn hele leven ben ik creatief bezig, ik heb een opleiding als grafisch vormgever en werk graag met stoffen, wol, katoen en vele andere materialen. Zo kwam het idee om een webwinkel te starten met leuke baby en kinderspullen, tijdens mijn zwangerschap van de eerste had ik hiervoor tijd en ben iets gaan ontwerpen wat ik niet kon vinden…
Dat is hoe het eerste Juttipopje is ontstaan, een labeldoekje met tevens een oor voor een speentje die anders steeds zoek was.
Maar daar is het niet bij gebleven, want er zijn zoveel leuke dingen te maken en ideeën genoeg! De meiden werden groter en hadden een eigen smaak qua kleding, ik houd van kleur, fleurig en vrolijk, zo volgden de rokjes en jurkjes, toilettasjes en veel meer.

En nu te boeken voor workshops in de wijde omgeving van Middelburg! 

De Juttifrutti caravan is er zo!

Denk aan verschillende workshops; op het gebied van allerlei creatief vlak. Zo komt er bullet journaling, handletteren (ook voor kinderen), werken met inkten/textielverf, stofjes, buttons maken, ook op bestelling voor bedrijven, voor feestjes aankleding en leuke events kun je me ook bellen. …. hou het Juttifrutti instagram en facebookaccount goed in de gaten…!!

Eigenlijk iedere evenement waarbij je leuk en origineel vermaak zoekt kun je mij voor bellen of mailen!

  • Kinderfeestjes
  • Opening van winkel
  • Opendag van uw bedrijf
  • Foodtruckfestival
  • Muziekevenement
  • Buurt barbeque
  • Bruiloft

Wil jij iets creatief organiseren maar weet je niet wat? Bel mij, dan kunnen we kijken wat we neer kunnen zetten bij je evenement of (bruiloft) feestje.

Daarom mijzelf omschreven in steekwoorden:

* vormgever *handletteren* chaoot * kleurrijk * mama van 2 meiden* ontwerper * vrolijk * enthousiast * fleurig * verzamelaar * spring in ’t veld * haken * naaien * fotografie * vilt * papier * pennen * viltstiften *  borduren * chocolade liefhebber * zoetekauw * uiteten * gezelligheid * vrienden * spelletjes * uiteten * pinterestverslaving * blogs * haakverslaafd * creatieve geest * teveel ideeën & te weinig tijd.

Klik verder voor meer informatie over mijn workshops.

<meta name=”p:domain_verify” content=”04bdeaca399c6ef90b6bbee004378abf”/>